Спортният директор на Кукеси Ндерим Некшипи заяви, че клубът е

...
Спортният директор на Кукеси Ндерим Некшипи заяви, че клубът е
Коментари Харесай

От Кукеси: Славия има много качествени футболисти

Спортният шеф на Кукеси Ндерим Некшипи съобщи, че клубът е разузнал добре, като последният мач, който в отбора са гледали, е загубата от. Той удостовери, че в отбора няма позитивни резултати за ковид.

" Ще бъде сложен мач, тъй като в Славия има доста качествени футболисти. Имат единствено един чужденец - гръцкият вратар Стергиакис. Останалите са локални момчета. Предимно млади състезатели, плюс 5-6 по-опитни ", споделя шефът на Кукеси пред time.al.

Наскоро клубът предприе треньорска рокада. Мястото на 42-годишният някогашен вратар Оргеш Шехи бе заето от 56-годишния Шкендер Гега. Шехи бе освободен, откакто не извърши поставената му цел да стане първенец.

Кукеси остана втори на 4 точки от първенеца ФК Тирана, който във вторник вечер отпадна от във втория квалификационен кръг за ШЛ. Интересното е, че дуелът сред Кукеси и Славия ще се играе на същия стадион - националния в Тирана.

Некшипи е уверен, че теренът на новото оборудване ще издържи. А по отношение на това дали бъдещето на новия треньор Гега зависи от представянето в Лига Европа, той сподели:

" Започнахме нова епоха с треньора Гега, само че всички знаем, че работата на треньора зависи от резултатите и триумфите ", сподели шефът на Кукеси. efbet Лига 3 кръг, петък 21 август  Славия 0:2краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР