Спортният директор на испанския Атлетико Мадрид Андреа Берта смята, че

...
Спортният директор на испанския Атлетико Мадрид Андреа Берта смята, че
Коментари Харесай

Спортният директор на Атлетико призова за отмяна на летния трансферен прозорец

Спортният шеф на испанския Атлетико Мадрид Андреа Берта счита, че летният трансферен прозорец би трябвало да бъде анулиран. Заради пандемията от ковид футболните шампионати сега са спрени и се чака да се доиграят през летните месеци, когато се правят покупко-продажбите по покупко-продажба.

"Мисля, че през лятото не би трябвало да има трансферен прозорец, а футболистите да останат в сегашните си клубове до зимата и чак тогава да се вършат покупки и продажби. Това е най-логичното. Отборите би трябвало да обмислен загубите си и да преценяват какъв брой пари могат да отделят за нови попълнения ", съобщи Берта пред „ Mundo Deportivo “.

В Атлетико към този момент взеха ограничения, с цел да лимитират следствията от рецесията и краткотрайно „ замразиха “ заплатите на всички футболисти, треньори и чиновници в клуба.

Смята се, че ФИФА възнамерява идващият трансферен прозорец да бъде отсрочен за януари 2021 година. Въпросът ще бъде разискван с клубовете, само че надали всички ще поддържат тази концепция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР