Спортният директор на Георги Иванов се върна в края на

...
Спортният директор на Георги Иванов се върна в края на
Коментари Харесай

Гонзо: Тинката казва истината - чука се, отварям и... Марадона!

Спортният шеф на Георги Иванов се върна в края на ХХ век. Пред сътрудниците от " Блиц " някогашният голмайстор на разяснява описа на за визитата на международното великолепие Диего Марадона в хотела на нашия народен тим в Аржентина.

" Да, по този начин е. Кишишев споделя самата истина. Всичко това се случи през март 1998 година в Буенос Айрес. Играхме контрола с Аржентина, която беше подготовка за присъединяване ни на международното състезание през същото лято във Франция. Паднахме с 0:2. Аз и Стоичков бяхме в една стая, в хотела, в който беше настанен нашият тим.

Стоя си аз вътре самичък, тъй като Ицо беше излязъл някъде. По едно време на вратата се почука. Почука се три пъти, като третият удар беше много мощен. Ставам аз, разтварям и отсреща ми... Диего Марадона. Не можех да допускам, че против мен стои един от най-големите футболисти за всички времена. Марадона търсеше Стоичков, а както знаете, двамата бяха огромни другари. Аз го поканих в стаята ни и му споделих да изчака. Бях изгубил мозъка и дума, тъй като до мен стоеше огромно футболно величие. Най-голямото.

След 2-3 минути Ицо се върна и двамата с Марадона започнаха да се прегръщат. Диего беше в прелестно въодушевление. Не мога да допускам, че той към този момент не е сред живите. Бог да го елементарни, Дон Диего ще остане вечно в историята освен на футбола, само че и на спорта изобщо ", сподели Гонзо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР