Спортният директор на Формула 1 Рос Браун е категоричен, че

...
Спортният директор на Формула 1 Рос Браун е категоричен, че
Коментари Харесай

Рос Браун: Формула 1 се нуждае от нови двигатели

Спортният шеф на Формула 1 Рос Браун е безапелационен, че проектите за въвеждането на нови мотори от 2021-а година са изцяло оправдани и разумни, с цел да се подсигурява бъдещето на спорта.

Много от тимовете не харесаха първичните условия за построяването на задвижващите системи и от Ferrari даже заплашиха да изоставен, само че за Браун няма подозрение, че това е верния ход.

„ Настоящите мотори са необикновено инжeнерно произведение, само че те не са положителни спортни мотори. Те са скъпи, не са шумни и имат доста детайли, чийто повреди постоянно водят до санкции, а и в последна сметка разликите в представянето на водачите са доста огромни “ съобщи Браун.

Той е подготвен да разиска с производителите направените първични оферти, само че смята, че актуалните мотори би трябвало да бъдат изменени.

„ Честно казано останах шокиран от реакцията, която получихме, тъй като производителите бяха забъркани в серия срещи, които доведоха до предлагането. Може би презентацията ни не бе вярна, само че въпреки всичко най-важна остава задачата, която желаеме да реализираме “ добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР