Спортният директор на ФК Кьолн Кристиан Келер разкритикува ръководството на

...
Спортният директор на ФК Кьолн Кристиан Келер разкритикува ръководството на
Коментари Харесай

В Кьолн се оплакаха от преместения мач с Леверкузен

Спортният шеф на ФК Кьолн Кристиан Келер разкритикува управлението на Бундеслигата и районния противник Байер (Леверкузен) за преместването на дербито от неделя за петък. Това е направено без да бъде питан тима на Кьолн, само че е взето поради желанието на Байер (Леверкузен) да има повече време да се приготви за полуфинала с Рома в Лига Европа.

" Никой не може да изясни какви са тъкмо процедурите, с цел да се стигне до тук. В противоположен случай евентуално някои хора ще изгубят религия, че има честност в надпреварата ", съобщи Келер, който самият е член на Управата на Бундеслигата. Келер особено отиде при публицистите в микс-зоната след провалянето вкъщи от Фрайбург, с цел да приказва по този въпрос.

" Чудя се за какво нищо не беше пренасрочвано предходната година, когато Айнтрахт (Франкфурт) играеха в Лига Европа. Байерн (Мюнхен) играе за европейски титли всяка година, само че в никакъв случай техни мачове не се местят и не се ощетява календара в Германия ", добави Келер.

" Оттук нататък всички ли ще дойдат в офиса на Лигата и ще кажат: вижте, имаме значим мач в Европа, дайте да преместим другия мач с тези безапелационни за нас аргументи? ".
 Дайте своите прогнози за дербито сред Ливърпул и Тотнъм в Carlsberg “Домът на почитателите ” Дайте своите прогнози за дербито сред Ливърпул и Тотнъм в Carlsberg “Домът на почитателите ”
Той напомни, че Кьолн е трябвало да играе с Хофенхайм към 48 мача след мача с чешкия Словацко в Лигата на Конференциите и точно в тази натоварена стратегия техният нападател Флориан Дийц е скъсал кръстни връзки на коляното.

" Не мога да обясня на никой в нашия клуб за какво се случва това. Ние като съперник на Байер (Леверкузен) бяхме последните, които сме забъркани в това решение. Решението си беше взето, когато ни осведомиха ", ядосва се шефът на " козлите ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР