Спортният директор на Ботев (Пловдив) Асен Караславов изрази учудването си

...
Спортният директор на Ботев (Пловдив) Асен Караславов изрази учудването си
Коментари Харесай

Ексклузивно от Пловдив: Ботев получи три оферти за таланта си, грандове влизат в люто надцакване

Спортният шеф на Ботев (Пловдив) Асен Караславов изрази учудването си от изявленията в италианските медии, че геният на " канарчетата " Никола Илиев към този момент е състезател на Интер. Агентът на младока Калоян Иванов съобщи пред уеб сайтове на Апенините, че 15-годишният състезател към този момент е част от " нерадзурите ". Караславов призна, че в клуба са пристигнали три предложения, в това число и от Интер, само че предложенията на останалите заинтригувани отбори - Ювентус и Аякс са по-добри. Освен това в поледния миг в битката се присъединил и немския гранд Байерн (Мюнхен).

" Аз съм изумен от сходни изказвания, които излизат от Калоян Иванов в италианските медии, че всичко е контрактувано. В интерес на истината получихме оферта от Интер, която не я одобрихме. После получихме усъвършенствана оферта, за която имаме избран период, на която да отговорим. За нея ще се вземе решение, като се събере бордът на дикреторите. Не е загадка, че имаме предложения и от други тимове - Ювентус, Аякс, а преди няколко дни се свързаха с нас и Байерн (Мюнхен). Как по този начин нещата били уговорени с Интер, а те изпращат предложения ", сподели Караславов пред Sportal.bg .

Директорът на пловдивчани също по този начин съобщи, че на доктрина Калоян Иванов няма по какъв начин да бъде сътрудник на Никола Илиев, защото такива контракти не могат да съществуват сред невръстен играч и представител.

" Аз Калоян Иванов не желая да го назовавам сътрудник на Коко, защото преди 16 години не може да имат такива взаимоотношения. Доколкото знам има нещо подписано с родителите на играча, само че аз не съм го виждал черно на бяло. На нас не ни е посочил нищо. Знаем желанието на Калоян Иванов и играча, само че желаеме всички страни да бъдат удовлетворени. Останалите предложения са доста по-добри от тези на Интер ", сподели още Караславов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР