Спортният директор на Борусия (Дортмунд) Себастиан Кел заяви, че клубът

...
Спортният директор на Борусия (Дортмунд) Себастиан Кел заяви, че клубът
Коментари Харесай

От Дортмунд: Мукоко трябва да вземе решение за бъдещото си тази седмица

Спортният шеф на Борусия (Дортмунд) Себастиан Кел съобщи, че клубът е отправил доста атрактивна оферта към 18-годишния нападател Юсуфа Мукоко. 

„ Опитваме се за удължим договоря му от много месеци, тъй като сме твърдо уверени, че нашият клуб е най-подходящият за бъдещето на Юсуфа “, разяснява Кер пред немското издание „ Кикер “. „ Отправихме му доста атрактивна оферта, която му дава много място за развиване. Той би трябвало да вземе решение с обкръжението и сътрудниците си. Юсуфа или ще одобри офертата ни и ще обвърже бъдещето си с Борусия (Дортмунд), или ще се разделим. Бих желал той да избере нас, тъй като развиването му не е завършило и виждам огромен капацитет в него. Вече получи голяма поддръжка от нас и работи крепко, с цел да реализира триумфи. Но за нас има ограничавания като клуб “, сподели още Себастиан Кел. „ Ние към този момент сме посочили тези граници. От него зависи да вземе решение в съответния период. Очакваме отговор от Юсуфа и съветниците му през тази седмица, тъй като желаеме да решим въпроса преди първия ни мач при подновяването на сезона “, добави Кел. 

Роденият в Камерун Мукоко се причисли към Борусия (Дортмунд) през 2016 година. Той бе част от националния тим на Германия на Световното състезание по футбол в Катар. 

Вицешампионът в Бундеслигата води договаряния с ветераните Марко Ройс и Матс Хумелс, чийто контракти изтичат през юни.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР