Спортният директор на Борусия (Дортмунд) Себастиан Кел продължава да вярва,

...
Спортният директор на Борусия (Дортмунд) Себастиан Кел продължава да вярва,
Коментари Харесай

Спортният директор на Борусия вярва, че отборът все още е в борбата за титлата

Спортният шеф на Борусия (Дортмунд) Себастиан Кел продължава да има вяра, че тимът му може да се пребори за купата в Германия с Байерн (Мюнхен) за първи път в последните 11 сезона. Равенството на отбора от Дортмунд с Шалке 04 и успеха на Байерн над Аугсбург с 5:3 значи, че " жълто-черните " са на две точки зад главния си противник в класирането, като остават 10 кръга до края на шампионата.
 Шалке не се съобщи и спря Дортмунд във вълнуващо дерби на Рур Шалке не се съобщи и спря Дортмунд във вълнуващо дерби на Рур
" Всички ние желаеме конкуренцията за купата да остане вълнуваща до края. Ето за какво загубата на две точки ни нарани. Но нищо към момента не е решено ", съобщи Кел пред репортерите. Дортмунд два пъти излизаше напред в резултата, само че бе застиган от Шалке в дерби №100 сред двата тима от Рур. Хиксът спря серията на Борусия от осем следващи победи. " Беше необикновено отегчително и изцяло излишно. Можем да бъдем доста удовлетворени от първото полувреме. Трябваше да вкараме най-малко втори гол, даже трети ", сподели още шефът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР