Спортният директор на Берое Валентин Грудев разкри пред Дарик радио

...
Спортният директор на Берое Валентин Грудев разкри пред Дарик радио
Коментари Харесай

В Берое направиха анализ на входящите трансфери

Спортният шеф на Берое Валентин Грудев разкри пред " Дарик радио " част от трансферните проекти на клуба. Старозагорският отбор може да притегли двама флангови футболисти от втора дивизия на Португалия.

Грудев добави, че клубът чака документалното завършване на нещата с Ахмед Туба, който ще остане в тима и през идващия сезон.

" Предвид обстановката, в която се намира целият свят мисля, че направихме положителни прехвърляния. Върнахме си един наш младеж - Джунейт Али, който има много стаж в Б група. Ради Апостолов е школуван футболист с мачове и в А, и в Б група. Наблюдаван е от треньорското управление. Хасани е положително попълнение за отбраната, като се има поради, че няма да подновим договорите с някои футболисти. Засега са три новите попълнения.

Бързо се разбрахме с Хасани. Момчето знае много за Берое. В интервала, в който играеше за Верея живя в Стара Загора - познава града, харесва го, на брачната половинка му също. При него преимуществото е, че приказва добре български и няма да има потребност за акомодация.

Търсим от втора дивизия на Португалия две крила на местата на напусналите Педро Еуженио и Рубен Бриджидо. С това несъмнено ще завърши нашата селекция ", продължи спортният шеф на Берое.

" Няма да предложим контракт на Виктор Генев. С Милен Желев обстановката е малко по-различна. Преговорите бяха на приливи и отливи. В последна сметка с него нещата завършват и за това привлякохме Джунейт Али.

Що се отнася до Макута, предприехме стъпки в тенденция той да стане наш футболист безплатно, против % при трансфер в бъдеще ", сподели Грудев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР