Спортният директор на Берое Валентин Грудев обяви, че отборът напълно

...
Спортният директор на Берое Валентин Грудев обяви, че отборът напълно
Коментари Харесай

От Берое: Бихме ЦСКА съвсем закономерно

Спортният шеф на Берое Валентин Грудев разгласи, че тимът изцяло справедливо е победил ЦСКА. Заралии надделяха " алените " с 1:0 с гол на Мартин Камбуров от дузпа.

" Победата ни над ЦСКА не буди никакво подозрение. Надиграхме ги както тактически, по този начин и физически. Бяхме по-добри по всички съставни елементи. Чувам недоволства от тях от фактора " съдийство ", само че дано им напомня дузпи в тяхна изгода, които будеха подозрение, само че те не разясниха нищо. Явно грандовете са привикнали да приказват за щета против тях при обективно съдийство. Съперникът да се сърди не на различен, а на вратаря си Бусато, който направи непотребен фаул против нападателя ни Фал ", стартира Грудев.

" За нас триумфът бе доста значим, защото ни връща в битката за третото и четвъртото място. Съжалявам единствено, че в плейофите ще се играе по един мач. Ако имаше по два може би щяхме да се преборим за Европа. Сега възможностите са минимални, само че ще ги гоним до дъно ", сподели още Грудев пред " Тема спорт ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР