Спортният директор на Берое - Ивко Ганчев, заяви, че днес

...
Спортният директор на Берое - Ивко Ганчев, заяви, че днес
Коментари Харесай

Берое се разделя с Колев до часове

Спортният шеф на Берое - Ивко Ганчев, съобщи, че през днешния ден или на следващия ден клубът би трябвало да разтрогне контракта на старши треньора Петър Колев.

"Доколкото знам от управлението, през вчерашния ден са се договорили с Петьо Колев за преустановяване на контракта. Той е имал фамилни каузи и по тази причина го нямаше през днешния ден. Смятам, че през днешния ден или на следващия ден би трябвало да стане. Това връзва ръцете от едното към другото. След като не си прекратил контракта с треньора, няма по какъв начин да се назначи нов. Заради това не може да отреагираме. Докога ще продължи тази драма - не мога да Ви отговоря ", съобщи Ганчев пред клубната телевизия.

„ За мен през днешния ден не беше контрола, а беше една подготовка. Искам да благодаря на момчетата и да ги поздравя. Още преди тренировката им споделих, че в този интервал от два-три дни, в който с Пламен Липенски, Иван Цветанов и Миро Радев ги водим, се показват доста добре в самите тренировки. Мисля, че и през днешния ден се получи доста добра подготовка, вложиха се оптимално. Смятам, че се получиха нещата. "

„ Лагерът, който е плануван в Турция, е от 22 януари. За него още не мога да ви дам информация. Не са ясни нещата, които вълнуват безусловно всички – кой ще бъде треньор, кои ще бъдат футболистите. Когато се дефинира треньорът, той самият би трябвало да реши дали ще се върви на лагер, или не. “

„ Притеснително е, тъй като в границите на 72 часа би трябвало да се подаде декларация до здравните управляващи в Турция, с цел да се опише кой пътува и къде ще се отседне. Неяснотата е цялостна. “

"На всички ни е ясно каква е обстановката. Няма смисъл да се лъжем. Това, което мога да Ви кажа, е, че нищо не мога да Ви кажа. Хубавото е, че на всички им изтече карантината. Предпочетохме да не ги вкарваме незабавно в тренировките, въпреки че множеството от тях са се опитвали да поддържат форма. "

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР