Спортният директор на Барселона - Деко, се надява да събере

...
Спортният директор на Барселона - Деко, се надява да събере
Коментари Харесай

Барселона търси спешно 200 милиона евро от трансфери през лятото

Спортният шеф на Барселона - Деко, се надява да събере към 200 милиона евро от продажбата на играчи през идващото лято. Клубът има съществени финансови проблеми и това ще бъде един от методите за попълване на касата и събиране на бюджет за привличане на нови футболисти, написа Diario Sport.

Първите двама играчи, които сигурно ще се разделят с каталунците са Сержи Роберто и Маркос Алонсо. Договорите на двамата ветерани изтичат и няма да бъдат възобновени.

Сред футболистите, набелязани за продажба, преди всичко е Рафиня. Бразилецът не съумя да впечатли с изявите си за Барса досега и клубът е подготвен да го пусне на пазара, с цел да си върне парите, които влага в него при привличането му от Лийдс.

На пангара обаче се чака да бъдат поставени и други играчи, които другояче се считат за значими фигури в състава. Сред тях са централните бранители Андреас Кристенсен, Жул Кунде и Роланд Араухо. В Барса минимум желаят да се разделят с последния, само че в действителност към него ползата е най-сериозен и той е свързван с Манчестър Юнайтед и Байерн Мюнхен. Освен това единствено от неговата продажба " блаугранас " може да приберат близо 100 милиона евро.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР