Спортният арбитражен съд в Лозана (КАС) върна Милан в Европа,

...
Спортният арбитражен съд в Лозана (КАС) върна Милан в Европа,
Коментари Харесай

Спортният арбитражен съд върна Милан в Европа

 Левски разгласи публично мач с Милан в чест на Гунди
Спортният трибунал в Лозана (КАС) върна Милан в Европа, като по този метод анулира решението на УЕФА да в профил " росонерите " от присъединяване за два сезона.

Причината е нарушение на разпоредбите за лицензиране и финансовия феърплей. Така Милан ще може да се завърне в евротурнирите и да взе участие в Лига Европа, откакто приключи шести в Серия А, оповестява журналистът Джанлука ди Марцио в своя уебсайт.

Решението на Арбитражната палата на УЕФА беше взето в края на юни, а след него настъпиха съществени промени в собствеността на " росонерите ". В момента зад Милан стои всесилен американски капиталов фонд с активи от 34 милиардо $.

Във връзка с това решение се задава забавен проблем по отношение на присъединяване на Милан в мача против Левски на 11 август във връзка 75-годишнината от рождението на легендата на " сините " Георги Аспарухов - Гунди.

Милан стартира непосредствено от груповата фаза, като по този метод ще измести от присъединяване Аталанта. Тимът от Бергамо ще стартира от втория прелиминарен кръг, а Фиорентина отпада изцяло от присъединяване.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР