Спортният адвокат и копромоутър на Кубрат Пулев - Джон Уърт

...
Спортният адвокат и копромоутър на Кубрат Пулев - Джон Уърт
Коментари Харесай

Промоутърът на Кубрат: За нас това е подранил коледен подарък

Спортният юрист и копромоутър на Кубрат Пулев - Джон Уърт - показа пред профилирания боксов уебсайт BoxingScene.com, че целият екип е доста щастлив от новината, че IBF е разпоредила старт на договарянията за борба с първенеца в тежка категория Антъни Джошуа.

“Щастливи сме, че най-сетне получаваме опция да се борим за купата. Искаме да благодарим на президента на IBF Дарил Пипълс и изпълнителния шеф Карлос Ортис за този ранен коледен подарък. Вече приказвах с Еди Хърн и Боб Аръм и нямаме самообладание да работим дружно, с цел да организираме борбата. Кубрат е в страхотна форма и подсигурявам, че ще бъде невероятна битка”, споделя Уърт пред BoxingScene.com.

Изданието осведоми още, че Уърт е убеден в сполучливото привършване на договарянията за дуела в наложения период от 30 дни. При състояние че двете страни не се схванат до тогава, то ще се организира търг. Именно с търг Гоцев и Уърт завоюваха правото да провеждат миналогодишната борба на Кобрата (първоначално с Джарел Милър, в последна сметка с Хюи Фюри) и той приключи връзките си с промоутърската компания “Зауерланд”, с цел да проработи с тях, а след това и с “Топ Ранк” на популярния Боб Аръм.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР