Спортният адвокат Георги Градев, който е част от екипа на

...
Спортният адвокат Георги Градев, който е част от екипа на
Коментари Харесай

Георги Градев с коментар за изказването на Йордан Лечков

Спортният юрист Георги Градев, който е част от екипа на претендента за президент на БФС Димитър Бербатов, разяснява днешното изявление на Йордан Лечков пред " Българска национална телевизия ".
 Лечков: Бербатов да направи школи, в случай че желае да е потребен
Лечков: Бербатов да направи школи, в случай че желае да е потребен

Каза по кое време ще има нов Конгрес

Ето какво написа той в профила си във Facebook:

" Гледах присъединяване на Йордан Лечков - член на ИК на БФС, по Българска национална телевизия доскоро. Този човек излъга най-нагло за няколко неща.

1. Лъжа е, че са отменили конгреса по юридически аргументи. Отмениха го в последния миг, тъй като схванаха, че не могат да го завоюват. Все отново единствено 7 дни по-рано събраха Бюрото на ИК на БФС, с цел да утвърди документи за конгреса.

2. Лъжа е, че Борислав Михайлов е спечелил конгреса през октомри 2021 година Водещият на конгреса Камен Костадинов ясно съобщи, че за победа са нужни 242 гласа. Михайлов получи единствено 241 гласа. Неслучайно още не е вписан в ТР, където мандатът му изтече на 16.2.2022 година

3. Лъжа е, че БФС има признат бюджет за 2022 година Съгласно член 25 от ЗЮЛНЦ единствено конгреса може да одобри бюджета на БФС. Съгласно член 30 от ЗФВС, в случай че БФС не показа признат от конгреса бюджет на ММС до 31 март, ММС ще отнеме лиценза на БФС на 1 април. Тези хора тикат футбола ни към оргомна рецесия.

4. Лъжа е, че единствено президентът и ИК могат да свикат избирателен конгрес. Съгласно Устава и закона, в случай че 1/3 от клубовете изискат избирателен конгрес, БФС е задължен да свика подобен. В момента БФС нарушава Устава и закона. Съдът е на ход. Скоро ще има решение.

5. Лъжа е, че някой е раздавал пари на конгреса. Да каже кой какъв брой е дал, на кого и защо. Такива празни приказки са за прокурор. Това го чака!

На всички към този момент им е ясно, че си имаме работа с елементарни лъжци и страхливци, чието време в БФС изтече ".
 Виктор Касай упорства да се усилят парите на българските съдии
Виктор Касай упорства да се усилят парите на българските съдии

По този метод нямало да им се постанова да работят и още нещо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР