Спортните събития в България и в почти всички останали държави

...
Спортните събития в България и в почти всички останали държави
Коментари Харесай

Winbet предлага атрактивни Super hot залози за Висшата лига на Нигерия

Спортните събития в България и в съвсем всички останали страни по света бяха отсрочени поради заплахата от ковид.

Днешният ден ни предлага някои атрактивни футболни срещи от елита на Нигерия, където най-популярният спорт продължава да се организира по стратегия.

Именно от Висшата лига на Нигерия са трите Super hot залога , които Winbet дава на своите клиенти.

Първият от тях е за конфликтът сред Платю Юнайтед и Квара Юнайтед. Двубоят от двадесет и петия кръг на локалното състезание е с начален час 17:00.

Платю Юнайтед е едноличен водач в класирането с актив от четиридесет и шест точки, с четири повече от втория Ривърс Юнайтед ФК.

Домакините от Платю се намират в отлична форма. Те са в серия от три победи, откакто се постановиха над Насарава с 2:1, над Викки с 1:0 и над Джигава Голдън Старс с 2:1. Отборът е извънредно мощен хазаин и у дома няма изгубена точка в последните си пет дуела, като в три от тях е записал „ суха “ мрежа.

Платю Юнайтед също по този начин е съставът с минимум позволени голове в локалното състезание и това ни кара да мислим, че в идния мач с Квара още веднъж ще се поздрави с чиста победа.

Гостите от Квара са под чертата и се показват разочароващо при гостуванията си. В последните си пет срещи на непознат терен са инкасирали четири загуби и един път са приключили наедно. Отборът на Квара мъчно бележи на открито и във въпросните мачове се е разписал едвам два пъти.

В тази връзка е и Super hot залогът , който Winbet предлага – Платю Юнайтед да победи на нула. Коефициентът е повишен на 1.90 от стартов 1.58 .

Второто предложение на букмейкъра е за конфликта сред Джигава Голдън Старс и Хартланд. Срещата стартира в 18:00 часа.

Джигава е на предпоследното деветнадесето място и приема дванадесетия Хартланд. Съставът на Джигава е безапелационен на личен терен и е в серия от четири победи, откакто се наложи над Квара и Викки с по 2:1, победи също Насрава и Лови с по 1:0.

Предстоящото домакинство на Хартланд наподобява добра опция за продобиване на точка или три.

Гостите от Хартланд обаче победиха в последния си мач Лоби с 2:0 и в този момент ще опитат да затвърдят положителните усещания против съперник, който надиграха през първия полусезон с 1:0.

Хартланд играе сполучливо против тимовете намиращи се в рисковата зона и е непогрешим против тях, само че в този момент се изправя против намиращия се в напредък Джигава. С оглед на това упованията са за оспорван дуел, в който може да забележим попадения и в двете порти.

Winbet предлага Super hot залог за тази среща – двата тима да отбележат при повишен коефициент на 2.50 от стартов 2.03 .

Третото
бонус предложение е дуелът сред Лоби Старс и Ифеаний Уба. Този мач започва в 17:00 часа.
Лоби и Ифеаний не се победиха през първата част от сезона и приключиха при нулево тъждество.

Домакините от Лоби са на трета позиция във краткотрайното нареждане. Те изгубиха последния си дуел от Хартланд с 0:2, а преди този момент направиха тъждество 2:2 с Кано. Лоби има съществени упоритости за челно класиране и се нуждае от триумф в идното си домакинство, само че с показаното напоследък наподобява малко евентуално да не допусне гол във вратата си.

Ифеаний Уба е на единадесето място и три от последните пет срещи на гостите са приключили над 2.5 гола.

Прогнозите са наклонността да се резервира и да станем очевидци на оспорван и ефективен конфликт сред Лоби Старс и Ифеаний Уба.

Super hot залогът , който Winbet предлага е да бъдат маркирани над 2.5 попадения при повишен коефициент на 2.25 от стартов 1.73 .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР