Спортните канали на А1 ще излъчват през уикенда и дербитата

...
Спортните канали на А1 ще излъчват през уикенда и дербитата
Коментари Харесай

Барса - Реал Мадрид пряко по MAX Sport 3 и live.a1.bg в неделя

Спортните канали на А1 ще излъчват през уикенда и дербитата Аякс – Фейенорд и Наполи – Рома

Спортните канали на А1 ще предложат на футболните почитатели три огромни европейски дербита през уикенда. Безспорно най-очаквано ще бъде издание №238 на срещите сред грандовете на испанския футбол Барселона и Реал Мадрид. Сблъсъкът сред два от най-популярните клубове в международен мащаб притегля вниманието на всички футболни почитатели, а ентусиастите в България ще могат да го проследят онлайн по MAX Sport 3. Първото “Ел Класико” за сезона ще се изиграе тази неделя от 17:15 часа, като дуелът ще се предава и на онлайн платформата live.a1.bg.

Неделният ден предлага на футболните почитатели и още едно класическо дерби – холандското “Де Класикер”, сред съставите на Аякс и Фейенорд. Сблъсък №191 намира двата отбора в отлична форма. Те са съседи в класирането, като домакините от Амстердам имат нежна преднина от две точки. Гостите от Ротердам пък ще гонят първа победа в “Де Класикер+ от тъкмо 3 години насам – 28 октомври 2015 година Аякс – Фейенорд ще може да се наблюдава онлайн тази неделя от 15:30 часа по MAX Sport 2.

Неделната стратегия на X кръг на Серия “А” също ще предложи на почитателите два завладяващи дуела. От 19:00 часа намиращият се в рецесия състав на Милан ще се опита да вземе четвъртата си победа през сезона против представящия се доста мощно отбор на Сампдория. Двубоят ще се излъчва директно по MAX Sport 2. От 21:30 часа по MAX Sport 3 Наполи приема Рома в най-интересния мач от кръга.

В събота и неделя MAX Sport 1 и MAX Sport 2 ще излъчват непосредствено развръзката на два ATP 500 шампионата – този във Виена и този в Базел.

В неделя от 04:00 часа сутринта стартират надпреварите за Гран при на Австралия по мотоциклетизъм, като стартът в клас MotoGP е от 07:00 часа и ще се предава по MAX Sport 1.

От 20:30 часа още веднъж в неделя, и още веднъж по MAX Sport 1, ще бъде даден старта на надпреварата от NASCAR на пистата в Мартинсвил.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР