Спортните именници: Името Иван е гаранция за успех"За моя радост

...
Спортните именници: Името Иван е гаранция за успех"За моя радост
Коментари Харесай

Спортните именници: Името Иван е гаранция за успех

Спортните именници: Името Иван е гаранция за триумф
"За моя наслада от момчетата, които са с име Иван, Ивайло, Иво, няма един, който да се е провалил в живота. Напротив, всеки един от тях доближи с образованието си до много сериозна специалност и след това като експерт и експерт се потвърди като доста мощен в региона си", показа точно на Ивановден именникът Иван Беломъжев - треньор по спортно насочване, татко и ментор на международния първенец в дисциплината Станимир Беломъжев, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Беломъжев бе посетител на Пресклуб България, дружно с други известни спортни именници на България - международния и европейски първенец по битка Иво Ангелов, олимпийския първенец по повдигане на тежести от Барселона '92 Иван Иванов и героя от Съединени американски щати '94 Ивайло Йорданов. "Това са момчета, с които мога да се гордея и които и до ден-днешен са задоволително уважителни да си спомнят за треньорите си. Което е огромен гъдел - да видиш един човек, който е съумял по най-честния метод - със своя труд и своята отдаденост, да демонстрира уважението си, въпреки и след толкоз години, откогато сме се разделили", добави Беломъжев.

"Всички мои другари и познати, които честват имен ден през днешния ден, са съумели в своята специалност. Така че благопожелавам именния ден на всички, които празнуват", сподели Ивайло Йорданов, който неотдавна е помощник-треньор на младежкия народен тим по футбол до 21 години. "Какво ще ме направи благополучен през 2019-та година? Ще ме направи благополучен да бъдем здрави и да имаме шанс. Искаме да създадем по този начин, че младите футболисти на България да си повярват, че могат да играят на огромни шампионати. Да бъдем конкурентоспособни на огромните сили във футбола. Това ще го създадем с доста работа и с доста хъс и предпочитание от страна на играчите. Защото ние сме единствено треньори, които би трябвало да демонстрират на играчите си, тъй че да си повярват и да знаят, че могат повече и повече", сподели още футболист номер 1 на България за 1998-ма година.

"От най-известните ми ученици, които са именници, това са Иван Марков, който има обилни триумфи в нашия спорт, също Ивайло Филев. Доста хора познавам с моето име - мога да потегли първо с Иван Абаджиев, лека му пръст, емблематична фигура в спорта в България", напомни си Иван Иванов, който сега е треньор на националния тим по щанги. "Един треньор постоянно мечтае неговите ученици да вземат медали от огромни конгреси. Аз бленувам мой играч да вземем орден от Олимпиадата от Токио. Ако се случи, това ще бъде най-вероятно и завършек на моята треньорска кариера", сподели още европейският първенец и бронзов медалист от Световно състезание.

"Аз съм подобен човек, че в никакъв случай не се предавам и постоянно преследвам задачите си. Сигурен съм, че и хората до мен са по този начин, в никакъв случай не се предаваме. В спортната кариера на всеки един съумял човек и състезател има възходи и спадове, уповавам се персонално за себе си, че към този момент няма да има спадове и травмите ми няма да са толкоз съществени. Най-силното ми качество е тъкмо това, че в никакъв случай не се предавам", показа различен от именниците - Иво Ангелов, който удостовери, че ще гони орден от Олимпийските игри в Токио. Ангелов разкри, че не единственият именник, който има триумфи в битката. "Аз имам двама мои сътрудници - Иван Джорев от свободната битка, медалист от огромни шампионати и Иван Стоянов, който беше в тежка категория. С тях сме упражнявали заедно", сподели той. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР