Спортната звезда Ваня Стамболова иска да е първата жена победител

...
Спортната звезда Ваня Стамболова иска да е първата жена победител
Коментари Харесай

Ваня Стамболова влиза във „Фермата“

Спортната звезда Ваня Стамболова желае да е първата жена победител във „ Фермата “, разбра HotArena.

Четвъртият сезон на шоуто стартира на 7 септември от 20:00 часа по БТВ. В продължение на три месеца ще подложи на тестване духа и силата на 20 стимулирани за победа участници, които ще се състезават за огромната премия от 100 000 лв.. Под мотото „ Съединение “ новият сезон ще има задачата да сплоти българите, като събере сънародници от всички краища на света с ярки характерности и вълнуващи персонални истории, в които всеки ще открие себе си, писа „ Телеграф “.

Спортната ни звезда Ваня Стамболова, притежател на редица международни и европейски трофеи по лека атлетика, е вторият звезден участник във „ Фермата “ след Дидо от D2.

34-годишната европейска шампионка влиза мощно стимулирана в шоуто и не крие, че към купите си желае да добави и победа във „ Фермата “ 4.

Искам да знам, че мога да бъда победител и в други сфери на живота, освен в спорта. Искам да съм първата жена, която ще завоюва предаването. Спортът ме е научил, че постоянно се играе за победа, второто място не е цел “, признава състезател №1 на Балканите за 2006 г.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР