Спортната ни легенда Мария Гроздева е на седмото небе от

...
Спортната ни легенда Мария Гроздева е на седмото небе от
Коментари Харесай

Мария Гроздева срина Мария Бакалова: Селянка от „Меден рудник”, не заслужава сина ми!

Спортната ни легенда Мария Гроздева е на седмото небе от няколко дни насам, тъй като синът й Валери най-сетне е извършил фантазията й и се е разделил с актрисата Мария Бакалова. Двукратната олимпийска шампионка настръхваше единствено при мисълта момчето й да се ожени за Бакалова.

Причината за раздялата на младите влюбени е точно Гроздева. Тя направила всичко допустимо да им скапе връзката. Постоянно подчертавала пред Валери отрицателните черти от характера и цялата персона на досегашната кандидатка за „ Оскар ”. Валери обаче бил толкоз омаян от половите номера на Бакалова в леглото, че отказвал да я напусне.

Актрисата била тази, която си тръгнала от тази връзка. Тя не можела да устоя повече индиректните нападки на свекърва си, а годеникът й просто стоял и ги слушал, без да я зашити нито един път.

Мария Бакалова била чувала зад тила си неведнъж Гроздева да я назовава „ селянка от „ Меден рудник ” и какво ли още не. Това се случвало пред Валери, а той не реагирал. Както е известно, Бакалова е израснала в бедния бургаски квартал „ Меден рудник ”.

Всичко това охладило любовта на актрисата към звездата от „ Игри на волята ” и най-после решила да избяга в чужбина. Под предлог, че ще работи в Торонто, Мария скъсала с Валери. Той към момента се надявал, че ще е краткотрайно, единствено до момента в който тя е в Канада, само че Бакалова била безапелационна, че не желае такова мамино синче за брачен партньор, въпреки още да го обичала.

Инфо: Crimesbg.com

 

Тагове: Мария Гроздева Мария Бакалова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР