Спортната икона Мария Гроздева, жената, която е донесла най-много олимпийски

...
Спортната икона Мария Гроздева, жената, която е донесла най-много олимпийски
Коментари Харесай

Мария Гроздева, по-красива от всякога: Живея втори живот

Спортната икона Мария Гроздева, дамата, която е донесла най-вече олимпийски медали на България, съобщи, че живее нов живот, откакто предходната година се отхвърли от надпреварите. На 50 години тя безусловно свети – с съвършен загар и развени руси коси, без да крие бръчките си, естествена и по-красива от всеки път, огромната спортистка приказва за прераждане.

външна реклама

„ Сякаш се родих отначало, пребивавам втори живот “, призна Грозева в изявление за bTV. Тя прекарва лятото в Синеморец и явно това ѝ се отразява отлично. Мария описа, че тренира за общата си физическа форма както на 20 и на 30 години, само че към този момент усеща разликата. Повяват се болежки, които не усещах на 30 и 40, признава шампионката по пукотевица.

„ Сега стрес могат да образуват единствено децата “, призна с усмивка Мария Гроздева. Заедно със брачна половинка си – нейният треньор Валери Григоров, тя има три огромни деца. Шампионката се гордее най-вече с тях, въпреки да признава, че това несъмнено звучи клиширано. Най-голямото си достижение тя вижда в това, че децата ѝ са добре възпитани.

„ Виждам доста невъзпитани деца, малко съм обезверена. Сякаш не получават това образование, което получавахме ние – в учебно заведение, на спортната площадка, у дома. Малко е изтървана работата “, разяснява Мария Гроздева.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР