Спортист номер 1 на България за 2021 Ивет Горанова получи

...
Спортист номер 1 на България за 2021 Ивет Горанова получи
Коментари Харесай

Лев Инс награди европейската вицешампионка Ивет Горанова

Спортист номер 1 на България за 2021 Ивет Горанова получи награда в размер на 25 хиляди лв. от генералния спонсор на Българската национална федерация по карате " Лев Инс " по случай извоювания сребърен орден от Европейското състезание в Турция в края на предишния месец и 25-та годишнина на застрахователната компания, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Горанова, която е лице на обществената акция на " Лев Инс " " Пази детето в Интернет ", прибави следващо огромно отличие в сбирката си, откакто предходната година стана олимпийска шампионка и взе бронзов орден от Световното състезание. " Със сигурност упованията ми тежат, настрана работя върху това напрежение, този стрес, работя с ментален треньор, правя психическа работа. Аз не изгубих златото, а завоювах среброто, няма по какъв начин всякога да си на върха, всички желаят да завоюват. Със сигурност тази загуба ми въздейства и като мотивация, тъй като нищо не става безплатно, съперничките ми излизат във всеки мач да ме победят ", показа Горанова в Пресклуб България.

" Мисля, че всеки състезател би трябвало да взе участие в обществена идея и да оказва помощ на обществото. Аз избрах тази акция, тъй като желая да оказа помощ на децата, да им дам образец, да се опитам да ги изкарам на открито, да упражняват, да спортуват, да са дейни, което ще им помогне и за здравословното им положение ", сподели тя по отношение на присъединяване си в " Пази детето в Интернет ". " Благодаря доста на генералния спонсор, за мен тяхната поддръжка е доста значима, през всичките години сме имали поддръжка, когато сме имали потребност, а това е доста значимо ", добави европейската вицешампионка.
Явор Колев и Ивет Горанова
" Предстоят ми Световни игри в Бирмингам, Съединени американски щати, за мен тази година това е най-важното съревнование дружно с Европейското. Там ще участваме единствено топ 8 състезателки, разграничени в две групи, първите две не престават напред. За мен е огромно предизвикателство, макар че това съревнование няма толкоз огромна известност, само че аз желая още веднъж да печеля златния орден и желая още веднъж да покажа, че аз съм най-хубавата. Днес отпътувам на подготовка в Сърбия, там ще се сготвям до заминаването ми в Съединени американски щати ", разкри Горанова.

Световните игри в Бирмингам ще се проведат в интервала 7-17 юли.

„ Лев Инс е най-голямата застрахователна компания в България, само че тя е и най-социално ангажирана с разнообразни дела. Каузата „ Пази детето в Интернет “ е продължение на една друга – „ Пази детето на пътя “, която също беше доста сполучлива. Аз знам какъв брой сериозен проблем е киберсигурността, само че съм открил, че не е толкоз значимо да хващаме педофилите и нарушителите, а значима е предварителната защита. Посещаваме учебни заведения в цялата страна и би трябвало да ви кажа, че Ивет има извънредно въздействие върху децата, тя освен ги учи за заплахите в Интернет, тя ги подтиква и да спортуват ", сподели Явор Колев, шеф на отдел Киберсигурност в компанията.

Горанова показа, че е оптимист, че каратето ще се върне в олимпийската стратегия игри за Игрите в Лос Анджелис през 2028 и съобщи, че няма желание да сменя спорта, с цел да може да взе участие на Олимпиадата в Париж след две години. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР