Спортинг (Лисабон) се сгромоляса на прага на групите на Лига

...
Спортинг (Лисабон) се сгромоляса на прага на групите на Лига
Коментари Харесай

Спортинг се сгромоляса срещу ЛАСК

Спортинг (Лисабон) се сгромоляса на прага на групите на Лига Европа. " Лъвовете " изгубиха с 1:4 от ЛАСК (Линц) в плейофа на шампионата и то на своя " Жозе Алваладе ". Така те завършиха безславно присъединяване си в конкуренцията. Австрийците, които предишния сезон стигнаха до 1/16-финалите, пък още веднъж дадоха поръчка, че ще бъдат фактор в шампионата.

Гернот Траунер даде преднина на гостите в 14-ата минута с глава след корнер.

Спортинг обаче съумя да изравни в 42-ата минута, когато Тиаго Томаш се разписа с глава след центриране отдясно на Сантос.

ЛАСК обаче още веднъж излезе напред в резултата в 58-ата минута, когато Марко Рагуж бе оставен непокрит на далечната греда и от близко вкара за 1:2.

Ситуацията стана още по-сложна за Спортинг в 63-ата минута, когато Себастиан Коатес спъна откъсващ се съперников и грач и получи пряк червен картон, а гостите вкараха трети гол от отсъдения фаул, като този път се разписа Петер Михорл.

В 69-ата минута австрийците довършиха противника с четвърто попадение. Андреас Грубер бе изведен очи в очи с вратаря и елегантно копна топката над него, с цел да оформи крайното 1:4.

Лига Европа final кръг, четвъртък 1 октомври  Спортинг Лисабон 1:4краен резулат  ЛАСК Линц
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР