Спортен празник за деца и родители ще се проведе на

...
Спортен празник за деца и родители ще се проведе на
Коментари Харесай

Организират спортен празник за Деня на християнското семейство

Спортен празник за деца и родители ще се организира на 20-ти ноември, неделя, в състезателен комплекс „ Локомотив “ във Варна.

Организатор на събитието е дирекция „ Спорт “ към Община Варна. Инициативата е отдадена на Деня на християнското семейство и е в поддръжка на доброволното кръводаряване. До 19.11.22 година всеки, който желае, може да подари кръв в Районния център по трансфузионна хематология, който се намира в двора на МБАЛ „ Св Анна “, с работно време всеки ден от 8 ч. до 18 ч. По време на спортния празник всеки кръводарител ще носи бонус от 1 секунда за тима си. 

Стартът ще бъде даден в 10 часа. Право на вземат участие имат деца, родени след 2012 година в това число, и техните родители. Съгласно регламента са вероятни два типа тимове – от дете и един от родителите му или тим от дете и двама родители. Етапите за осъществяване на надпреварата са три – серии, полуфинал, край. Трасето се състои от две дължини по 35-метра, като първата дължина е с разнородни трудности, а втората – на връщане, е без трудности и се минава на щафетен принцип.

За спечелилите са планувани предметни награди, а за всички участници – тениски. Заявки за присъединяване на тимове се одобряват до 18-ти ноември при треньорите по лека атлетика, които следва да предадат лист за присъединяване до уредника. Лице за контакт: Николай Кръстев 0886/352913. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР