Спортът създаде проблеми в брака на Том Брейди и Жизел

...
Спортът създаде проблеми в брака на Том Брейди и Жизел
Коментари Харесай

Том Брейди се развежда със Жизел?

Спортът сътвори проблеми в брака на Том Брейди и Жизел Бюндхен, пишат международните медии. След 13 години брак фамилната идилия сред звездата на американския футбол и бразилския супермодел е на път да завърши.

Причината е омраза сред двамата към желанието на именития състезател от НФЛ да продължи професионалната си кариера макар скорошното му оповестяване, че се отдръпва. 

„ Разбрах, че мястото ми към момента е на терена, а не на трибуните. Върнах се за моя 23-ти сезон в Тампа. Имам незавършена работа “, написа Брейди през март.

Слуховете за различия сред двамата се ускориха, откакто Брейди пропусна 11 дни от тренировките на тима си през август. На въпрос за изгубването му той отговори: „ Всичко е лично… всеки има разнообразни обстановки, пред които е изправен. Всички имаме в действителност неповторими провокации в живота си. Аз съм на 45 години, случват се доста неща "

Според американски медии Брейди е напуснал фамилния дом и в този момент живее самичък. Той и Жизел са женени от 2009 година, само че връзката им стартира три години по-рано.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР