Спортът и активния начин на живот са важни за всеки

...
Спортът и активния начин на живот са важни за всеки
Коментари Харесай

Партньори дори и в спорта: звездните двойки, които тренират заедно

Спортът и дейния метод на живот са значими за всеки човек, тъй като ни защищава от затлъствяне и обездвижване, които несъмнено ще ни се отразят след време на физическото и психическо здраве. Ето за какво е значимо да намираме малко време за себе си, даже в домашни уславоия, с цел да се движим. Не става въпрос да плащаме пари за фитнес карти или абонаменти за онлайн курсове за тренировки, а да подберем най-хубавото за нас, тъй че да се усещаме добре.

Звездите упражняват и се хранят здравословно, с цел да наподобява безупречно, само че и с цел да се усещат добре. Спортът е доста значим освен за положителната физика и външен тип, само че и за положителното въодушевление. Какво по-хубаво обаче от това да тренираш в компанията на различен човек? Ето кои са звездите, които от време на време обичат да практикуват обичаните си спортове, само че не сами, а дружно с половинките им:

Дженифър Лопес и Алекс Родригес

Джей Ло постоянно е била в съвършена форма, само че в последните години тя наподобява още по-зашеметяващо и е несъмнено вдъхоновение за доста дами по света. Връзката ѝ с Алекс Родригес, някогашен професионален играч по бейзбол, несъмнено се отразява благотворно на певицата и актриса. Двамата обичат да упражняват дружно, като залагат на кардиотренировки, на силови, включващи повдигане на тежести.

Виж още:

Никол Шерцингер и Том Евънс

Може ли пък и двамата да наподобяват толкоз добре, и да са фотогенични? Ами може. В холивудските среди такива двойки са си напряко предписание, само че двамата живеят спокоен живот, не обявяват с връзката си, само че и не я крият към този момент. Никол обожава да тренира, за нея спортуването е метод на живот, а не обвързване. Том пък въпреки всичко е бил също професионален състезател, за него поддържането на форма е безусловно значимо. Двамата постоянно демонстрират по какъв начин упражняват дружно у дома.

Виж още:

Бритни Спиърс и Сам Асгари

Бритни постоянно споделя фрагменти от домашните си танци. Някои я подлагат на критика, други се радват, само че е реалност, че звездата продължава да поддържа формата си. Тя е споделяба фрагменти от тренировките си със своя другар Сам. Певицата е споделяла, че той много ѝ оказва помощ в тренировките.

Елза Патаки и Крис Хемсуърт

Крис Хемсуърт е в изключителна форма. Той тренира освен, с цел да бъде подготвен за всяка нова роля, само че и с цел да се усеща добре. Има даже цяло фитнес приложение, в което той и негови близки треньори споделят разнообразни извършения и медитации, с които да се усещаме по-добре, в случай че ги изпълняваме. Австралийският артист несъмнено е запалил по тренировките и своята брачна половинка Елза. Двамата водят здравословен метод на живот, а тренировките са неизменима част от всекидневието им. Двамата обичат да упражняват дружно.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР