Спортът е част от пълноценния живот и основа за здраво

...
Спортът е част от пълноценния живот и основа за здраво
Коментари Харесай

Евгений Балев: Спортът развива регионите, привлича инвестиции и хора

Спортът е част от пълноценния живот и основа за крепко младо потомство с полезности и самодисциплина. Затова и спортът е измежду целите за ГЕРБ. Това съобщи претендентът за депутат от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили в 21 МИР Сливен и нееднократен първенец на страната по колоездене Евгений Балев. „ Спортът е предварителна защита и здраве и всеки би трябвало да може да спортува без ограничавания. Така пазим младите от експанзията, рисковите изкушения на съвремието, а също така покачваме качеството на живот на всички. Спортът и младежките действия са път, по който би трябвало да вървим, с цел да осигурим вероятност за младите и да възпита у тях самодисциплина. Спортните триумфи са значими за привличането на младежи в клубовете. Забелязва се наклонност всеки град да развива един спорт, който да е конкурентен на национално и европейско равнище. Сливенските спортни триумфи сега са разностранни. Спортът не е по никакъв начин незначителен за развиването на район. Той е опция за привличане на хора и е инвестиция в бъдещето “, разяснява Евгений Балев.

Той напомни, че вложенията в областта на спорта от страна на държавните управления на Бойко Борисов са в размер на 500 млн. лева Почти няма град в България без актуализирана спортна зала. „ В последните години ръководството на ГЕРБ реализира доста за възобновяване на спортната инфраструктура. Това е извънредно значима стъпка, тъй като без нея не може да се развива нито професионален, нито всеобщ спорт. България има дългогодишни обичаи в спорта и обществото има високи упования към нашите спортисти да не престават да печелят медали от най-престижните шампионати. Затова ще продължим да подвигаме внезапно средствата за спортните клубове с 200 %, с цел да имаме още първенци. Продължаваме с бързи темпове да модернизираме спортната инфраструктура, с цел да продължат спортистите ни да печелят медали за България “, сподели още претендентът за депутат.

В програмата на ГЕРБ-СДС е включено създаване и възобновяване на 4000 спортни стадиони в учебните заведения, като се обезпечи достъп за използването им в извънучебно време от локалната общественост. Ще се продължи и с построяването на спортни обекти, спортна инфраструктура, спортни площадки и спортно съоръжение в обитаемоте места по общини. Ще се усилят тласъците и поддръжката за децата и учениците с изявени гении в региона на науката, спорта и културата. Ще продължи предпочитаното финансиране на планове за спорта за всички на основополагащите спортове – лека атлетика, гимнастика, плуване, спортни игри и други По този метод ще се обзет над 100 000 възпитаници годишно в извънучилищни спортни действия.

Фитнес услугите към този момент са значима част от актуалния метод на живот. Затова организация за фитнес услуги ще бъде приета за „ специфична организация “ по смисъла на Закона за физическото образование и спорт.

„ Призовавам сливналии да прочетат политическите стратегии на главните партии. За много от политическите субекти присъединяване във властта е самоцел и политическото им държание и тези са изпразнени от наличие. И споделям това умерено, тъй като концепциите, експертизата и политическият опит на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили са безалтернативни. И това проличава и в програмата на обединението “, сподели още Евгений Балев.

На парламентарните избори на 2 октомври ГЕРБ-СДС е с номер 24 в бюлетината.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР