Споровете, проблемите и конфликтите са тези, които изтощават най-много романтичните

...
Споровете, проблемите и конфликтите са тези, които изтощават най-много романтичните
Коментари Харесай

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Споровете, проблемите и споровете са тези, които изтощават най-вече сантименталните връзки. Но оправянето с прочувствено изчерпаната връзка е най-голямото предизвикателство, с което може да се сблъскате.

Според астрологията някои зодии допълват вашата по-добре от други. Има и такива обаче, които просто извеждат най-лошото във вас. Това са тези хора, които изтощават вас прочувствено. Те непрекъснато имат проблем или рецесия, с която обезверено се нуждаят от вашата помощ. Емоциите им се двоумят мощно. Може да са радостни една минута и изцяло нещастни в идната. Партньорите им не съумяват да се схващат по проект, когато сантименталната връзка доближи тази точка.

Тук ви представяме четири зодии, които изтощават прочувствено сътрудниците си в една връзка.

Риби

Проблемът с Рибите е, че те постоянно предсказват най-лошия сюжет. Те рядко имат оптимистични мисли. Когато въпреки всичко го вършат, нещо друго изцяло прекатурва всичко. Когато става въпрос за мислене в една връзка, може да бъде доста мъчно да насочите Риби в вярната посока. Може да е предизвикателство за сътрудниците им да поддържат прочувственото си движение. Да кажеш на Риби да не се усещат по избран метод е все едно да им кажете да не дишат.

Рак

Този зодиакален знак има сетивна връзка със света, тъй като е съществения воден знак. Когато са влюбени, Раците са доста притежателни. Те ще вкопчват в някого прочувствено и гневно, когато ги е грижа за него. В подмяна на безграничната си обвързаност, Раците изискват цялостно внимание. Но те имат навика да се нервират за дреболии, а това е от тези неща, които изтощават сътрудниците им. Освен това не всеки е в положение да издържи на напрежението и точно по тази причина половинките им се уморяват прочувствени и душевен.

Телец

Телецът се нуждае от непоклатимост в една връзка, както и от любов и комфорт. Това са подкрепящи сътрудници, защото са най-отдаденият знак в една връзка. Знак, който отблъсква или има друга позиция от неговата ще разгневи Телеца. Просто той също е прочут дебелоглав и не приема непознатото мнение. Ако Телецът е прочувствено завързан към колегата си, това от време на време може да прекрачи границата. Така е евентуално да се стигне до отнемане, което може да другия  да се отдалечи от връзката.

Дева

Никога не знаете по кое време можете да предизвикате Дева и какво да очаквате от нея. В сантиментална връзка тези хора са извънредно чувствителни. Те постоянно могат да не са съгласни с колегата си. Това е заради склонността им да одобряват всичко персонално. Именно по тази причина Девите са от тези знаци, които изтощават прочувствено сътрудниците си.  Просто доста постоянно те не са по никакъв начин лесни са схващане от хората до тях. Девите са доста прочувствено резервирани и това също би трябвало да се има поради. Така от време на време може да изгубят търпението на колегата си. Те пък от своя страна с изненада могат да открият, че Девите са им се обидили за нещо, без да знаят какво.

Това, което предлагаме е, че сътрудниците на тези зодии би трябвало първо да се грижат за себе си. Те са изразходвали доста сила, пробвайки се да смъкват четирите знака от прочувствената им канара. Ето за какво е по-разумно да се дистанцират от тях, най-малко за малко, преди те изцяло да ги обхванат.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР