Спорните правила за прозрачност в САЩ за частни капиталови и

...
Спорните правила за прозрачност в САЩ за частни капиталови и
Коментари Харесай

Правилата за прозрачност за частни фондове в САЩ изтичат, след като SEC позволи изтичане на крайния срок

Спорните правила за бистрота в Съединени американски щати за частни финансови и хедж фондове ще бъдат заличени, откакто Комисията по скъпите бумаги и тържищата не изиска преразглеждане на правосъдно решение като ги заличава.

Апелативният съд на Петия областен съд постанови през юни, че SEC е превишил пълномощията си, когато е изискал от мениджърите на частни фондове да разкриват повече информация за облаги, разноски и обособени съглашения с огромни вложители. SEC разреши приключването на крайния период в понеделник за наново чуване.

SEC към момента може да изиска от Върховния съд на Съединени американски щати да възвърне правилото, само че консервативното болшинство в съда в последно време беше мощно скептично настроено към административната власт. Външни юристи споделиха, че възможностите за сполучливо обжалване са огромни.

Междувременно значим дирек от необятния регулаторен дневен ред на ръководителя на SEC Гари Генслер беше отстранен, макар че индустриалните групи се сплотяват, с цел да се опълчват на други правила, които...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР