Спорен план за разрушаване на бившия музей на Лондон, за

...
Спорен план за разрушаване на бившия музей на Лондон, за
Коментари Харесай

Майкъл Гоув спира плана на Сити на Лондон за разрушаване на стария музей на Лондон

Спорен проект за разрушение на някогашния музей на Лондон, с цел да се направи място за нови офиси, е спрян от Майкъл Гоув, даже когато Ситито на Лондон поддържа схемата.

Комисия по обмисляне на City of London Corporation в сряда гласоподава да даде позволение на локалните управляващи да съборят музея от 70-те години и прилежащата кула Bastion House на ръба на имението Barbican в сърцето на площада Майл.

Но планът в този момент е на пауза, откакто Гоув, секретар за повишение на равнището, издаде „ инструкция за задържане “, до момента в който той обмисля дали да стартира обзор.

Активисти и поданици на Барбикан са подали повече от 800 възражения против проекта на City of London Corporation за обекта, прочут като „ London Wall West “, по аргументи, свързани с околната среда и културното завещание.

Случаят е най-новият спор за обмисляне на висок престиж, който взе участие в яростен спор по отношение на това дали остарелите здания би трябвало да бъдат съборени в интерес на нови, енергийно ефикасни разработки или непокътнат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР