Според Зодиака има хора, които нямат спирачки пред нищо, за

...
Според Зодиака има хора, които нямат спирачки пред нищо, за
Коментари Харесай

Кои зодиакални знаци са способни да разбият семейството на някой друг

Според Зодиака има хора, които нямат спирачки пред нищо, с цел да обвържат обичания си. Те не считат наличието на брачна половинка на избраника си за спънка и са подготвени а преобразят живота му, стигайки до пагубни подходи.

Кои зодиакални знаци са способни да разбият фамилията на някой различен, вижте в този момент:

Астролозите показват четири зодии, които са подготвени на всичко за личното си благополучие. Те са способни даже да унищожат нечие друго семейство. Тези хора не считат съществуването на легален брачен партньор или деца на своя фаворит за огромна спънка в  връзките с противоположния пол.
5 действителни аргументи за женската невярност
В самото начало на една връзка доста дами са сигурни, че в никакъв случай няма да изневерят на обичания си. Въпреки това, има разнообразни обстановки в...
Прочети повече
Везни

Представителите от тази зодия знаят по какъв начин да завоюват индивида, който харесват. Те умеят да акцентират мощните си страни и да скриват минусите. Те наподобяват ужасно, излъчват половост и самочувствие. Избирайки „ жертвата “, Везните работят планувано и умерено, даже в случай че избраникът е във връзка или брак. Тези съблазнители елементарно отблъскват избраниците си от половинките им и бързо ги подтикват да сключат сватбен съюз с тях.

Козирог

Козирозите са необикновено егоистични хора. Щом роденият под този знак реши нещо, ще направи всичко по силите си, с цел да го извърши, даже това да изисква да реалокира планини. Същото важи и за персоналния живот. Дали хората от тази зодия се интересуват от ориста на фамилията, изоставено от техния сателит, отговорът е - не! Козирозите имат вяра, че би трябвало да са щастливи и по тази причина възприятията на противниците им не ги тормозят. Такива дами и господа няма да се изтезават от възприятие за виновност и най-вероятно ще обвинят своята сродна душа, в случай че след известно време се разделят с колегата си. Ако обектът на желанието им не се подаде, то го чака страшното възмездие от страна на ранения Козирог.
6 постоянно срещани аргументи, поради които мъжете изневеряват
Мнозина са на мнение, че мъжете са предразположени да изневеряват. Често стартират паралелна връзка, без да напущат фамилията. Има мн...
Прочети повече
Водолей

Водолеят безусловно е притеглен от хора, които към този момент са в сватбен съюз. Наред с това не му коства нищо да отнеме избраника на сърцето си от неговият/неговата брачна половинка. В същото време честните представители на тази зодия схващат, че работят грубо, само че не могат да се сдържат. След сполучливото довеждане докрай на " военните дейности ", Водолеят може да сътвори мощно семейство с определения и към този момент разведен сътрудник. Те вършат своя избор умишлено, тъй че се развеждат доста по-рядко от останалите зодии.

Лъв

Горещите лъвове обичат да се състезават. Ако това е битка за сърцето на несвободна хубавица или благоволението на женен принц, то става още по-интересно! Често обаче задачата не е основаването на двойка или семейство, в което да се родят плодовете на буйната им обич, а прозаично предпочитание за победа над непослушен сътрудник. Те постоянно са в търсене да потвърдят на себе си, че никой не може да устои на магията. След това Лъвът може да остави колегата си с чиста съвест. Той повече, няма, защо да се бори. Без значение от това, при положение на откровено състрадание, всеки Лъв може да стигне до службата по вписванията с избраника си.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР