Според запознати, тя умишлено позира с бижуто и иска всеки

...
Според запознати, тя умишлено позира с бижуто и иска всеки
Коментари Харесай

Дарина Павлова Пак Отвя Главите На Всички С Тази Глезотия За Половин Милион! Вижте Нови Снимки, Всичко Живо Цъка В Захлас!

Според осведомени, тя съзнателно театралничи с бижуто и желае всеки да го забележи. Приближени до вдовицата разясняват, че красивият пръстен й е подарен от нейния нов ухажор.

Мълвата гласи, че Мадам Мулти има връзка с Артуро Гуадарама. Той е най-хубавият другар на пиара на богаташката – Сандро Рубини.

Покрай него тя се срещнала с новия си обичан. От много време той я ухажвал, само че без триумф. Но най-сетне италианският предприемач съумял да завоюва вниманието на нашенката.

Пръстенът, който й е подарил, не е годежен. Но се чака доста скоро той да й предложи брак, разясняват осведомени. Нищо чудно вдовицата на Илия Павлов да мине повторно под венчилото, разбра Хот сцена.

Откакто овдовя, Дарина Павлова живее в чужбина. Тя съвсем не се прибира в България. Но и при късите си гостувания тук не се отбива до гроба на брачна половинка си.



Мадам Мулти изцяло е не запомнила починалия Илия Павлов. Тя не се прибира даже за помените му.

Дарина Павлова не върви и на гроба на татко си. 86-годишният мъж се спомина през есента на 2012 година. Той изрично отхвърли да се реалокира в Америка при щерка си и да стартира лекуване на множеството старешки болежки, които го изтезават.

С организацията на погребението му се заела приятелка на Дарина Павлова. Мадам Мулти не останала даже до края на опелото.

Тя не е стъпвала на гроба на татко си от погребението му през 2012 година.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР