Според запознати, след раждането на бебе номер две Ралица Паскалева

...
Според запознати, след раждането на бебе номер две Ралица Паскалева
Коментари Харесай

Ралица Паскалева вдига сватба след второто раждане

Според осведомени, след раждането на бебе номер две Ралица Паскалева се кани да мине под венчило с възлюбения й Теодор Салпаров.

 

Към днешна дата въпреки и в напреднала бременност, тя снима петия сезон на риалитито на Нова тв – „ Игри на волята ”. Салпаров упорства след раждането на второто им отроче да се венчаят, защото са сгодени към този момент повече от шест години.

 

Той й предложил брак още през 2017 година, а тя му дала отговор утвърдително. Оттогава досега имат към този момент един наследник, който е на 5 години, напът е и второто им дете, само че до брак по този начин и не са стигнали.

 

Актрисата нееднократно е споделяла, че за нея бракът не е от изключително значение и счита себе си за задоволително здрава обвързана за половинката си, с помощта на децата. Той обаче държи на подписа в гражданското, а и надали някой ще се изненада поради, че дамата до него е красива и сполучлива и не би желал да я изпусне. 

 

От години Ралица не се разделя с годежния й пръстен във формата на сърчице, подарен й от Теодор на остров Бали. Мълвата носи, че и двамата от дълго време приказват за женитба, само че все не им оставало време да я провеждат по този начин, както желаят. Те си мечтаят да е удивително събитие, за което дълго да се приказва и написа в медиите.

 

Ралица обаче непрекъснато влизала от план в план и предпочитала да запълва свободното си време със сина им Максим. Предвид, че и второто бебе е напът надали има време да се занимава със сватбени организации. Предвид, че отрочето се чака да проплаче наесен, най-вероятно сватбата ще е идната пролет.

 

Припомняме, че Салпаров към този момент има един брак зад тила си – с някогашната волейболистка и тв водеща Бойка Делиева, с която имат и наследник. Според осведомени Паскалева била в положителни връзки с някогашната и сина му.

Инфо: Уикенд

Тагове: Ралица Паскалева „ Игри на волята “ Нова тв Теодор Салпаров Бойка Делиева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР