Според запознати отдавна му е мерак да я вкара в

...
Според запознати отдавна му е мерак да я вкара в
Коментари Харесай

Николета разделила Цуни и Преслава

Според осведомени от дълго време му е копнеж да я вкара в леглото си. Цуни не пропуща да покаже непосредственост в Лозанова. На една от фотосите двамата гордо театралничат пред обектива, гушнати един в различен. Като Николета държи алена роза в ръката си, подарена й най евентуално от Цуни. Те имат и други общи фотоси, доста от които са от столични заведения, като двамата не се тормозят да демонстрират своята обвързаност.

Макар преди шоуто Цуни да не беше в шоубизнеса, познава съвсем всички лица и има не една и две истории свързани с тях. Във ВИП Къщата Цуни описа на футболиста Даниел Златков, че бил персонален другар на фамилията – Божинов-Лозанова и разкри, че когато Валери е в България отсяда при Лозанова.

Връзката сред Николета и Цветелин Маринов датира още от години. Още през 2013-а името на плеймейтката беше посочено като причина за раздялата на Цуни с Преслава. Тогава мълвата носеше, че той е забил изпълнителката и двамата са прекарали сантиментална отмора в Дубай. В този миг Николета изиграла роля на сватовница. Тя срещнала богаташа с най-хубавата си другарка Ваня Красимирова и сред тях пламнала обич. Благодарение на чаровната приятелка на Лозанова, Цуни заличил загатна за Преслава.

През цялото това време Цуни се точел и на самата Николета, само че дали връзките им са стигнали своя връх не е ясно. Според мнозина Цуни се е трансформирал в световна клюкарка, която обича да разяснява живота на известните. Дори на няколко пъти смени тезата дали е излизал с Александра Богданска, написа „ България през днешния ден “. Други приятелки на предприемача имат вяра, че с Николета са изживели скришен любовен романс, който е останал прикрит от очите на хората.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР