Според запознати Манолова ще трябва да се яви на изборите

...
Според запознати Манолова ще трябва да се яви на изборите
Коментари Харесай

Столът На Фандъкова Се Клати! Спрягат Най-Известната Дама В Българската Политика За Кмет На София! Та Това Е Самата

Според осведомени Манолова ще би трябвало да се яви на изборите като самостоятелен претендент. За задачата ще бъде издигната не от Българска социалистическа партия, а от предприемчив комитет. Това обаче не значи, че алените няма да излъчат и партийна кандидатура. Която може да отпадне в конкуренцията за поста, приказва се из редиците на левицата.

Най-коментираните имена били на Елена Йончева и Георги Свиленски. Както и на депутата от Европарламена Петър Курумбашев, предават от електронното издание retro.bg.

От ГЕРБ считат още веднъж да заложат на Йорданка Фандъкова за градоначалник на столицата. Ако успее да се пребори за поста още веднъж ще се окаже, че тя освен е единствената жена кмет в историята на София, само че и най-дълго управлявала града.

Някои от партията на Борисов обаче лобирали за Лиляна Павлова, която откакто завърши Европредседателството ще остане без работа.

В десницата пък се завъртяха имената на именитата тенисистка Мануела Малеева и общинската съветничка на реформаторите Марта Георгиева за стола на градоначалника.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР