Според зам.-председателя на Народното събрание и лидер на партия Воля

...
Според зам.-председателя на Народното събрание и лидер на партия Воля
Коментари Харесай

Марешки поиска глас пред камера до брои бюлетините след изборния ден

Според зам.-председателя на Народното събрание и водач на партия " Воля " Веселин Марешки тяхното предложение за видеонаблюдение в изборните секции не е разбрано вярно.

Сега като го погледнах одобрих, че може би не сме били безусловно точни. Ние в този момент споделяме, че би трябвало да има камери, които да наблюдават процеса на преброяване на бюлетините, а не на самия избирателен ден, сподели той в ефира на bTV.

Марешки предложи след края на гласуването, когато се отварят бюлетините, всяка една да се демонстрира на камерата и " един глас да споделя: " един избор за Марешки ".

Всъщност това е нашето предложение, посочи той.

Според водача на " Воля " президентът Румен Радев е опит на статуквото да измами обществото за следващ път. Той съпостави президента с вицепремиера Красимир Каракачанов.

Това, че Каракачанов прави гаф след гаф го споделяме от началото. Ние призоваваме прокуратурата да се задейства. Недопустимо е един вицепремиер да е всеки ден в кавги с корупция. България нищо не е спечелила от това, че Каракачанов е вицепремиер, съобщи Марешки.

Според него е неприемливо " за самолетчета и хеликоптерчета да има пари ", а да събираме със смс-и за щедрост. Никой не е имал смелостта да стигне до такова безсрамие - при липса на опазване на здравето, обучение. В предизборната стратегия на Румен Радев и Каракачанов нямаше точка за закупуване на нови самолети. Здрави сили в кабинета се изправят против това решение, добави той.

Марешки означи обаче, че президентът му е приветлив за " ястие, пиянство и приказка ", само че посочи, че в никакъв случай не е сядал с него на една маса. С мои другари са били на една маса и споделят, че добре се оправя с тези неща, добави той.

По мотив митингите на строителите зам.-председателят на Народното събрание съобщи, че би трябвало да бъдат проверявани най-много производителите на материалите, а не толкова изпълнителите на ремонтните.

Ако някой е доставял некачествени материали, строителят не може да знае. Производителите на материалите би трябвало да бъдат проверявани, тъй като строителят ги купува от тях, безапелационен е Веселин Марешки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР