Според закона няма нищо нередно. В това увери Георги Стаменов,

...
Според закона няма нищо нередно. В това увери Георги Стаменов,
Коментари Харесай

Според общински кмет по закон няма проблем да се застроява Бунарджика

Според закона няма нищо неправилно. В това увери Георги Стаменов, кмет на регион " Централен " на Пловдив поради сигнал от поетесата Божана Апостолова, че едно от тепетата на града – Бунарджика, се разрушава поради продължаващо застрояване. " Хълмът се застроява, само че по законовия ред и метод ", сподели Стаменов.
Пред Нова телевизия Апостолова безусловно се присмя на протичащото се и попита дали законите ги пишат идиоти. Разбира се, че няма да открие нищо инспекцията по този закон, е нейната позиция. Тя прикани пловдивчани, които се подписват под петиция за опазването на Бунарджика, да дойдат на място и да създадат жива верига.
" Повече от 20 дни виждам по какъв начин вандалски се чупят скалите. Пловдив е именуван Малкия Рим, а повода са 7-те тепета и реката. Не мога да си показва кой беше този разум, който не пази тепетата на Пловдив. Две към този момент превърнахме в паваж ", съобщи Божана Апостолова.
Припомняме, че специфичният статут на тепетата де факто бива обезпечен поради работата на един от най-бележитите пловдивски кметове – Божидар Здравков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР