Според закона: Чл. 2. (1) Конфликт на интереси възниква, когато

...
Според закона: Чл. 2. (1) Конфликт на интереси възниква, когато
Коментари Харесай

Шефовете на ББР в конфликт на интереси, самозначили са се

Според закона:

Чл. 2. (1) Конфликт на ползи поражда, когато лице, заемащо обществена служба, има частен интерес, който може да повлияе върху безпристрастното и обективното осъществяване на пълномощията или отговорностите му по работа.

(2) (Изм. - Дъждовни води, бр. 97 от 2010 година, в действие от 10.12.2010 г.) Частен е всеки интерес, който води до полза от веществен или невеществен темперамент за лице, заемащо обществена служба, или за свързани с него лица, в това число всяко поето обвързване.

(3) (Доп. - Дъждовни води, бр. 97 от 2010 година, в действие от 10.12.2010 г.) Облага е всеки приход в пари или в имущество, в това число придобиване на дялове или акции, както и даване, прекачване или отвод от права, приемане на привилегия или почести, приемане на артикули или услуги гратис или на цени, по-ниски от пазарните, помощ, глас, поддръжка или въздействие, преимущество, приемане на или заричане за работа, служба, подарък, премия или заричане за отбягване на загуба, отговорност, глоба или друго неподходящо събитие.

, пишат още от „ Труд “.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР