Според вярванията на китайците, това е година на промени и

...
Според вярванията на китайците, това е година на промени и
Коментари Харесай

Смърт И Съдбовни Поврати! Според Китайския Календар 2018 Е Годината На Кучето! Ето Какво Вещае Този Турбулентен Период!

Според вярванията на китайците, това е година на промени и запаметяващи се събития, защото подобен е характерът на нейния патрон.

Ако се върнем обратно в годините, ще забележим, че в такива " кучешки " години светът е претърпял доста значими и определящи ориста на милиони хора събития.

Ето някои от тях:

1934 година

Това е годината, в която Адолф Хитлер става фюрер на Германия. След няколко години той ще разпали най-кървавата война в историята на човечеството - Втората международна.

1946 година

На 5 март Уинстън Чърчил произнася своята популярна тирада, с която се дава началото на продължителна " Студена война ", завършила чак през 90-те години на 20 век.

1982 година

Умира Леонид Брежнев и Съветският съюз стартира да губи ролята си на международна суперсила. След 9 години тази страна приключва съществуването си.

1994 година

Започна една от най-кръвопролитните вътрешни войни в Русия - Втората чеченска война. Бойните дейности на територията на самостоятелната република не престават до 2000 година.

2006 година

Изпълнена е смъртната присъда над Саддам Хюсеин, един от най-противоречивите диктатори на 20-ти век. В Ирак стартира тотална рецесия, която не е изживяна и до през днешния ден.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР