Според Вяра Емилова БСП има готовност да предложи правителство с

...
Според Вяра Емилова БСП има готовност да предложи правителство с
Коментари Харесай

Вяра Емилова: Не ни интересуват имената в кабинета, а това, че зад тях прозира моделът на ГЕРБ

Според Вяра Емилова Българска социалистическа партия има подготвеност да предложи държавно управление с третия мандат

Няма да подкрепим държавно управление с мандат на ГЕРБ. Разбира се, за препоръчаните министри ще се приказва доста, ще се преглеждат техните биографии. Всъщност обаче не ни интересуват имената, а това, че зад кабинета прозира моделът и идеологията на ГЕРБ. Това сподели Вяра Емилова от Българска социалистическа партия за.

По думите ѝ единственият консенсус с ГЕРБ е по изборното законодателство. " Една правдивост беше възобновена с измененията в Изборния кодекс. Респект към личността и професионализма с господин Габровски, само че той е съгласувал имената на министри с партията, която стои зад него. Ще водим договаряния за втория мандат и ще забележим при кого ще отиде третият ", съобщи тя.

Според нея Българска социалистическа партия има подготвеност да предложи държавно управление с третия мандат. " Ще водим договаряния за политики, значимо е ползата на българските жители да бъде предпазен, нищо не е непременно. Националният съвет ще реши какво да вършим с третия мандат, само че няма да водим диалози с ГЕРБ, в случай че бъде даден на нас ", безапелационна е Емилова. И добави, че в Българска социалистическа партия има независимост на мнението, само че когато има разлика в правилата и идеологията, това не е задоволително.

" Поведението на Божанков не е политически правилно и мъжкарско. Когато си защитавал идеологията на една партия години наред, да реагираш по този метод, не е правилно към гласоподавателите му, той ги излъга ", счита тя.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР