Според всички очаквания днес се състоя D23 събитието на Disney

...
Според всички очаквания днес се състоя D23 събитието на Disney
Коментари Харесай

Нов трейлър на Kingdom Hearts 3 – Disney играта, изобретена от японци

Според всички упования през днешния ден се състоя D23 събитието на Disney в Токио, на което беше оголен нов филмов откъс на RPG кросоувърната игра на Square Enix – Kingdom Hearts III. В Дисниленд издателят разкри на почитателите, че в нея ще бъде включена секция от играта, въодушевена от кино лентата “Таласъми ООД”.
В този нов свят тримата основни герои Сора, Доналд Дък и Гуфи се преобразяват в свои достоверни “таласъмски” форми. Сора се появява в наследник цвят с алена коса на бодлички, Доналд се трансформира в циклоп, а Гуфи… е в жанр “Гуфи”. След това видеоклипът бързо превърта разнообразни подиуми, в които виждаме, че Рапунцел и Ариел русалката също ще си имат своя дебют. Появяват се и герои от предходни Kingdom Hearts заглавия като Марлуксия (от Chain of Memories) и Ванитас (от Birth By Sleep).

Феновете чакаха третата част на Kingdom Hearts от много дълго време – цели 12 години. Компанията Square Enix също твърди, че е наела голям екип в студио в Осака, към който са се включили още 100 разработчика от столицата, с цел да издадат Kingdom Hearts III в точния момент. Освен това шефът на плана Тецуя Номура би трябвало да управлява и работата върху римейка на Final Fantasy VII. Kingdom Hearts III ще дебютира за първи път на конзолата Xbox One дружно с PlayStation 4. Все още не се знае дефинитивна дата на издаване, само че сигурно ще бъде през 2018.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР