Според водещата версия на полицията в Смолян, музикантът Бояджийски е

...
Според водещата версия на полицията в Смолян, музикантът Бояджийски е
Коментари Харесай

Комшийки От Блока: Как Това Хубаво Момиче Ходи С Този Тип! Вижте Какво Разкриха За Разстреляните Антон И Николина! Убиецът Е Бил

Според водещата версия на полицията в Смолян, музикантът Бояджийски е прострелял приятелката сис три патрона, а по-късно се е самоубил.

" Не съм ги виждала или чувала да се карат, само че другите баби от блока разправяха, че двамата не се схващат доста. За последно видях Антон преди няколко дни, когато тичаше пред блока с кучето си. Беше чудноват човек, съвсем не съм го виждала да разменя някоя дума със съседите. Често отсъстваше, нямаше го по 3-4 дни, дори не знам с какво се е занимавал ", сподели още старата жена.

Бояджийски и Попова живеели в апартамент на петия етаж в блок на улица " Вук Караджич " в пловдивския регион " Северен ". Днес пред вратата на входа имаше счупена китара.

" Апартаментът е на родителите на Нина, като в него живееше и брат й Георги. Нина има една щерка, която е на към 19 години. Жалко за детето. Каква е била тази обич, не знам ", добави съседката.

48-годишният Антон пък бил вдовец с огромен наследник. Той живеел на фамилни начала с Николина от 5 години. Жената работела от съвсем две години в банков клон в Пловдив, а преди известно време била командирована в офиса в планинския курорт.

Криминалистите ревизират телефоните на двамата, както и персоналната им преписка. Най-вероятната причина музикантът да посегне на живота на обичаната си е ревнивост. Назначена е тройна експертиза. Предстоят повторни огледи. Образувано е досъдебно произвеждане за съзнателно ликвидиране.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР