Според водещата версия на полицията в Смолян, Бояджийски е застрелял

...
Според водещата версия на полицията в Смолян, Бояджийски е застрелял
Коментари Харесай

Гръмна Сега! Касапница Навръх Св. Валентин! Един От Най-Известните Български Музикални Звезди Разстреля Приятелката Си! Ето Снимки!

Според водещата версия на полицията в Смолян, Бояджийски е прострелял приятелката си с три патрона, а по-късно се е самоубил.

Телата на двамата са открити нощес към 23,25 часа покрай ски влека на " Малина ".

Синът на кмета на Смолян - Николай Мелемов, е разкрил труповете.

Убитата жена е 41-годишната Николина Попова. Тя убита с два патрона в гърдите и един в главата. Мъжът е прострелян в главата, а револверът е бил в ръката на мъжа, който е бил облечен напълно в черно.

Оръжието - револвер " Макаров ", е нелегално. Двамата са имали връзка, оповестиха от полицията в Смолян на конференция. Двамата имали по едно дете от предходни бракове. Попова била разведена, Бояджийски бил вдовец. Жената работила в банков клон на Пампорово. Пловдивчанката била на Пампорово от два дни. Антон се качил, с цел да бъдат дружно в Деня на влюбените.

Според източници от полицията повода за убийството е ревнивост. Назначена е тройна експертиза. Предстоят повторни огледи. Образувано е досъдебно произвеждане за съзнателно ликвидиране.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР