Според властите най-малко 12 души, включително бебе, са загинали, след

...
Според властите най-малко 12 души, включително бебе, са загинали, след
Коментари Харесай

Дванадесет убити при втора самолетна катастрофа за по-малко от два месеца в Бразилия

Според управляващите минимум 12 души, в това число бебе, са починали, откакто дребен аероплан се разруши в северозападния бразилски щат Акре.

В изказване на държавното управление на щата Акре в неделя се споделя, че самолетът е бил едномоторен Cessna Caravan и се е разрушил покрай летище Рио Бранко.

Продължете да четете лист от 4 детайла Неймар от Бразилия ще има интервенция на коляното след скъсване на ACL, менискус

Този път Бразилия може и би трябвало да води битката против глада вярно Върховният съд на Бразилия се произнася в интерес на правата на коренното население при искове за земя случай Четиринадесет убити при самолетна злополука по време на неприятно време в бразилската Амазонка завършек на списъка

Всички 10 пасажери – девет възрастни и едно бебе – както и водачът и вторият водач са починали на място, се споделя в известието и се прибавя, че ще има следствие. Остава неразбираемо каква е националността на пасажерите.

Самолетът се е насочил към Енвира, дребен град в прилежащия бразилски щат Амазонас. Съобщава се, че е бил ръководен от локалната компания ART Taxi Aereo.

Позовавайки се на локални медии, осведомителната организация AFP заяви, че самолетът е избухнал в пламъци при удара и е предизвикал горски пожар в далечен регион покрай границата на Бразилия с Перу и Боливия.

Това е вторият сходен случай за по-малко от два месеца, защото 14 души починаха на борда на дребен аероплан, който се разруши в щата Амазонас през септември. Всички жертви на тази злополука – 12 пасажери и двама членове на екипажа – са бразилски туристи.

Според формалните лица самолетът се разруши, до момента в който приближаваше туристическия град Барселос при пороен дъжд с ниска видимост.

Източник: Ал Джазира и осведомителни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР