Според висш служител на отбраната на САЩ руският конвой се

...
Според висш служител на отбраната на САЩ руският конвой се
Коментари Харесай

Руският конвой край Киев: Силите се преразпределят в близките райони


Според върховен чиновник на защитата на Съединени американски щати съветският ескорт се е приближим 5 км по-близо до Киев. Това се вижда и на сателитни фотоси.

Снимките на частната американска компания " Максар " и наподобява демонстрират, че силите се преразпределят в околните региони. Това евентуално алармира за възобновяване на натиска към украинската столица.

Снимка: btvnovinite.bg


Конвоят беше струпан до Киев при започване на предходната седмица, само че настъплението му изглажда беше спряно на фона на известия за дефицит на храна и гориво.

А украинският президент Володимир Зеленски отвърна на изказванията на Русия, че Украйна създава химически или биологични оръжия на своя територия благодарение на Съединени американски щати.

" Твърди се, че приготвяме химическа офанзива. Това в действителност ме тормози, тъй като неведнъж сме били уверени: Ако желаете да знаете проектите на Русия, вижте в какво Русия упреква другите. Какви са тези изказвания за подготовка на химически офанзиви? Решихте да извършите " дехимизация " на Украйна? Използване на амоняк? Използване на фосфор? Какво друго сте ни подготвили? ", съобщи Зеленски.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР