Според версията на нейна приятелка, тя е скочила заради опит

...
Според версията на нейна приятелка, тя е скочила заради опит
Коментари Харесай

Нова Трагедия! Бизнесмен Блудства С Манекенката Катя В Хотелска Стая, Красавицата Скочи От Шестия Етаж!

Според версията на нейна другарка, тя е скочила поради опит да бъде " изнасилена и убита " от богат чужденец и в желанието си да резервира персоналното си достолепие. Това твърди Ирина Гросман, също рускиня, която работи дружно със Стецюк в Дубай, написа английският The Sun.

Рускинята има положителни шансове да се възвърне изцяло след скока си от 6-ия етаж на дубайския хотел. Според околните й, тя се е срещнала инцидентно с незнайния богат чужденец, който я ухажвал упорито по-късно. " Екатерина отхвърли да е с него, това го ядоса и той я атакува с желанието да я изнасили и убие ", настояват майката Инга и приятелката й Гросман.

Двете отхвърлят появилите се изказвания, че Стецюк е работила като компаньонка и декларират, че е имала контракт за манекенка в Дубай.

Чужденецът, който я е нападнал е задържан на летището в Дубай и отведен на разпит. Именно по време на разпита е отправил срещуположен иск против рускинята и по тази причина тя е била задържана в болничната си стая.

Сега Екатерина чака интервенция, след която се надява да се възвърне изцяло. За задачата обаче околните й би трябвало да внесат 11 000 паунда за медицинските услуги. От случая се е заинтересувало и съветското консулство в ОАЕ.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР