Според Вебер поведението на лидерите на Продължаваме промяната-Демократична България e

...
Според Вебер поведението на лидерите на Продължаваме промяната-Демократична България e
Коментари Харесай

Лидерът на ЕНП: Твърдо стоим зад Мария Габриел, поведението на лидерите на ПП-ДБ e тревожно

Според Вебер държанието на водачите на " Продължаваме промяната-Демократична България " e обезпокоително.

" В интерес на всички българи би трябвало отговорността и спазването на съглашението да надделеят. Всички проевропейски сили в Европейски Съюз и България би трябвало да поддържат този апел ", написа още Вебер, представен от ГЕРБ.



Часове по-рано и от ГЕРБ, които са част от групата на ЕНП в европарламента, разпространиха декларация в поддръжка на Мария Габриел, която в последните дни от ПП-ДБ оповестиха, че не намират за почтена и подобаваща за ротационен министър председател, откакто тя занесе директория с имена на министри в проектокабинета при президента без да ги е съгласувала с тях. 

" ГЕРБ застава твърдо зад Мария Габриел и не отстъпваме от номинацията й за министър - ръководител! Разговори са вероятни единствено след неотложно обществено политическо опрощение и след отдръпването на Асен Василев от договарянията и от присъединяване му в възможен предстоящ кабинет!

Уважаеми сътрудници от ПП/ДБ, отговорността да кажем по какъв начин може да продължим е взаимна. Действахте прочувствено и не рационално, в цялостно несъгласие на всички сделки и в прорез с гласуваното доверие за реализацията на народен общ мандат. Поемете отговорност за дейностите на Асен Василев, разграничете се от него и дано дружно изработим проект, съответен на рецесията, която съзнателно създавате и все още. Вие сте на ход! ", оповестиха от партията на Борисов.

 

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР