Според вашето определение на поправките в Наказателния кодекс, вие с

...
Според вашето определение на поправките в Наказателния кодекс, вие с
Коментари Харесай

ИТН към Кирил Петков: Вие сте в интимна връзка с Борисов и Пеевски

Според вашето определение на поправките в Наказателния кодекс, вие с Делян Пеевскии и с Бойко Борисов сте в интимна връзка , в случай че не го виждате.

Така депутатът от Има Такъв Народ Тошко Йорданов се обърна към Кирил Петков при започване на изключителното съвещание на Народното събрание, отдадено на законодателните промени свързани с домашното принуждение .

" Изключително г розно е по какъв начин ръководещата сглобка употребява нещастието на едно момиче в Стара Загора , с цел да опита да си измие отвратителния си съюз . Предложенията, които ще приемем знаете, че няма да решат казуса. Каквото и да приемем - повдигането на наказванията не взема решение казуса ", добави Йорданов.

„ Липсват предварителни защити и един куп неща. Да не приказваме, че се вкарват неща, които са толкоз оптикаеми, тъй като по вашето предложение за „ интимна връзка “, вие с Пеевски и Борисов сте в интимна връзка по това определение. ГЕРБ пък употребяват нещастието да пробутат да се нападна ветото на президента и това е долно. Свиквате Народно събрание да си разчиствате сметките с президента, употребявайки нещастието на едно момиче “, безапелационен бе депутатът от Има Такъв Народ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР