Според Валентина Матвиенко, председател на горната камара на руския парламент,

...
Според Валентина Матвиенко, председател на горната камара на руския парламент,
Коментари Харесай

Западът подготвя "цветна революция" в Сърбия: Москва

Според Валентина Матвиенко, ръководител на горната камара на съветския парламент, западните страни наподобява приготвят почвата за " цветна гражданска война " в Сърбия. Тя твърди, че публичният яд се нагнетява след двете всеобщи стрелби в страната.

" Това, което имаме през днешния ден, е типичен образец за мрежово-центрична война, когато мрежовите структури под контрола на Запада употребяват някакъв парещ въпрос, с цел да дестабилизират обстановката, надявайки се, че той ще послужи като спусък. След това те предизвикат всеобщи демонстрации и разполагат с готова локална съпротива ", сподели тя в изявление за Sputnik Сърбия.

Матвиенко съобщи, че същият метод е бил употребен по време на въстанията от Арабската пролет, както и в Иран. В случая със Сърбия, добави тя, Съединени американски щати и техните съдружници се стремят да провокират публичен яд поради двете всеобщи стрелби, които се случиха в Белград и Младеновац.

На 3 май стрелбата в учебно заведение в Белград лиши живота на 10 души, откакто един от учениците употребява огнестрелното оръжие на татко си, с цел да нападне други деца и личния състав. На идващия ден 20-годишен мъж се впусна в пукотевица, като умъртви девет души на няколко места.

Руският народен представител дефинира потреблението на тези нещастия за политически измами като " краен, колосален цинизъм ", който демонстрира " до каква степен може да стигне Западът в желанието си да потисне Сърбия и да я накаже за това, че има самостоятелна политика ". Всеки естествен човек би трябвало да се отврати от това, добави Матвиенко.

Руската сенаторка прикани за задълбочено следствие на случая " Младеновац " за вероятни операции на " психоубиеца " в обществените медии и тъмната мрежа. Западните специфични служби " интензивно употребяват методите на невролингвистичното програмиране ", твърди тя, като се базира на способ, който претендира за тънко въздействие върху държанието на хората.

Матвиенко твърди, че страните могат да устоят на превратаджийски дейности под непознато въздействие, като уточни Сирия и Беларус като образци за сполучлива отбрана против западните опити за събаряне на държавното управление. Сърбия също ще успее да се опълчи, съобщи тя, потвърждавайки, че неотдавнашният спомен за бомбардировките на НАТО през 1999 година дава на сърбите резистентност към " измамата ".

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР