Според унгарския премиер бившата германска канцлерка е можела да предотврати

...
Според унгарския премиер бившата германска канцлерка е можела да предотврати
Коментари Харесай

Орбан: Ако Меркел беше на власт, може би нямаше да има война в Украйна


Според унгарския министър председател някогашната немска канцлерка е можела да предотврати съветската война в Украйна, в случай че към момента е била на поста си, заяви ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7537
В тирада на събитие в Берлин, Орбан съобщи, че Меркел е предотвратила война през 2014 година посредством дейностите си след съветското анексиране на Крим. " Това, което направи по време на кримската рецесия, беше шедьовър ", сподели той.

Орбан, който има доста критици в лявоцентристкото немско държавно управление - в това число поради позицията си към Европейски Съюз, се срещна в неделя с Меркел в границите на визитата си в Берлин. Не бе обявено какво са обсъждали.

На днешното събитие, проведено от списанието за политика и просвета „ Цицеро “ ( " Цицерон " ), Орбан съобщи, че президентът на Съединени американски щати Джо Байдън не е верният човек, който да постави завършек на бойните дейности в Украйна. Според него належащо е да бъде реализирано съглашение сред Съединени американски щати и Русия. Но Байдън е отишъл прекомерно надалеч в рецензиите си към президента Владимир Путин, акцентира Орбан. " Може да прозвучи жестоко, само че вярата за мир се назовава Доналд Тръмп ", сподели той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР